Alenka


Telo je inteligentna celota.
Sem Alenka Rozman, maserka z ljubeznijo do narave. Verjamem, da je telo inteligentna celota ter da je bolečina jezik, v katerem ti želi telo predati sporočilo. Težava sodobnega časa je, da jezika telesa večina ne govori več. Zato je masaža zame več kot le zaporedje gibov - je pot do dobrega počutja in ponovnega stika s sabo.

Moja znanja in izkušnje

Študij biologije mi je dal široko razumevanje delovanja telesa ter znanje o zeliščih in njihovem delovanju. ReiKi pa je izostril mojo prirojeno intuicijo in mi dal vpogled v energijsko plat telesa. V masaži združim oba vidika, saj je za dobro počutje sproščanje mišic prav tako pomembno kot odpravljanje blokad v pretoku energije. Telo je namreč celota.

Moja osrednja specializacija je zmanjševanje bolečine, ne glede na njen izvor. Stranke mi zaupajo že od leta 2014, ko sem svojo pot začela kot ReiKi terapevtka. Pred kratkim sem svoje delo nadgradila z masažami, ki so hitro postale glavni temelj mojega dela.

Moje vodilo

Temelja mojega dela sta dobra intuicija in odlično poznavanje telesa. Stranke mojo masažo pogosto opišejo kot poglobljeno in terapevtsko. Pravijo tudi, da vidim z rokami in da najdem vse boleče točke. Tako v telesu ustvarim sproščen in lahkoten občutek, ki traja še dolgo.

Mandljeva masaža

Masaža je zame veliko več kot le zaporedje gibov. Potek vsakič prilagodim željam stranke, poleg sproščanja mišic pa se osredotočim na razreševanje mišičnih vozličkov, sproščanje tkiv ob glavnih živcih ter zmanjševanje napetosti v sklepih.

Cenik

Mandljeva masaža Cena vključuje DDV
70 min . . . 
€ 39,00

Naročanje

Na masažo pri meni se lahko naročite tukaj - izberite mandljevo masažo, moje ime in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.