Eva


Navijam za zdrav življenjski slog - upam, da zmaga!

Eva Lenart med masažo v salonu telo.si

Sem Eva Lenart in že od malih nog sem nenehno v gibanju. Ukvarjala sem se z vsemi mogočimi športnimi dejavnostmi, kljub astmi, ki mi je večkrat poskušala reči: »Dovolj imaš«.

Ljubezen do športa in zanimanje za delovanje človeškega telesa, uma in duše me je kasneje pripeljalo do študija kineziologije, ki mi je dal priložnost videti človeka celostno in ga v skladu s tem tudi obravnavati.

Moja znanja in izkušnje

Svoja znanja in prakso iz masaže sem nabirala že med študijem, ko sem opravljala tečaja klasične in kitajske tradicionalne tuina masaže. Udeležujem pa se tudi delavnic energetske medicine, kjer delajo po metodi Barbare Ann Brennan. 

Eva Lenart izvaja mandljevo masažo

Moje vodilo

V prvi vrsti navijam za spodbujanje zdravega življenjskega sloga, od zadostne in primerne športne aktivnosti, do zdrave prehrane, izpopolnjujočih socialnih stikov, do pozitivnih emocij, zmanjšanja stresa, več počitka in podobno. Ker pa zaradi hitrega tempa življenja tega vsega včasih ne moremo ali ne uspemo doseči, je potrebno do vzpostavitve ponovnega telesnega in duševnega ravnovesja pristopiti drugače. Tega se lahko lotimo tudi z masažo, ki jo jaz uporabljam tako v preventivi kot tudi v kurativi.

Masaža s podpisom

V svoji masaži uporabljam kombinacijo klasične in tuina masaže, saj se znanja iz obeh odlično dopolnjujeta. Vzroki in posledice so me vedno zanimali, zato se bom v vsaki masaži vedno potrudila prebiti do izvora vaše težave in tako poiskala kritične točke ter bolečine nato tudi poskušala odpraviti.

Glede na vaše želje in potrebe lahko naredim tudi pregled vaših življenjskih navad in vam v skladu z vašimi željami pomagam pri spreminjanju življenjskega sloga.

Cenik

Masaža Cena vključuje DDV
30 min . . . 
€ 39,00
60 min . . . 
€ 55,00
90 min . . . 
€ 75,00

Naročanje

Na masažo pri meni se lahko naročite tukaj - izberite masažo, moje ime in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.