Irena


Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.
Irena Božič, maserka, telo.si

 

O meni

Sem Irena Božič, maserka praktikantka.

Začenjam svojo profesionalno pot maserja, v obdoju masažne prakse vam poklonim polovico masaže v “zameno” za iskreno mneje o moji masaži in seveda v kolikor prepoznate v meni potencijal da me priporočate svojim znancem da preverijo moje roke.

Zaradi želje po znanju o razbremenitvi togega tkiva mišičnih vozlov in sprostitvi telesa, sem se začela poglabljati v svet masaž.

V salonu opravljam masažno prakso že dobro leto. Do sedaj sem masažno prakso izvajala na sorodnikih in znancih, ki sem jih povabila na masažo, da sem lahko teorijo prenesla v prakso.

V pomoč pa so mi tudi sodelavci v hiši maserjev telo.si, ki mi ves čas delijo izkušnje tako praktično kot z nasveti, da hitreje napredujem.

Moja masažna praksa

Nastopil je čas da pričnem z resnim delom s strankami. Vesela vas bom v kolikor se odločite da potrebujete masažo in se odločite da pridete k meni na masažo.

Irena med pripravo na masažo

Pomagala vam bom pri razbremenitvi napetih struktur in prispevala k vašemu dobremu počutju. Trenutno sem se specializirala na raziskovanje  hrbta in nog. Na hrbtu se posebej temeljito posvetim ramenskemu obroču, vratu in ledvenemu predelu, na nogah pa vam pomagam sprostiti meča, pospešiti limfni obtok in jih temeljito prehraniti.

Po tretmaju vam bom ponudila kozarec vode, ki jo telo po masaži močno potrebuje, hkrati pa vas bom prosila za odziv oziroma kritiko masaže, saj brez tega ne morem napredovati.

Izobrazba

Med masažno prakso svoje znanje redno nadgrajujem. Trenutno končujem šolanje na Higeji, smer tradicionalna kitajska medicina - tuina masaža. Opravila pa sem že tečaj klasične-butične masaže.

Masaža s podpisom

Za vsako spremembo je treba opraviti pot. Prvi korak na boljše je lahko masaža pri meni.

Maserka Irena med pripravo mize za stranko

Cenik

Vsem strankam kot maserka-praktikantka nudim 35-odstotni popust, pri čemer vas po tretmaju prosim za vaš iskren komentar na masažo. Prav tako pa vas vabim, da svojo izkušnjo delite na naši Facebook strani - v rubriki Reviews.

Masaža Cena vključuje DDV
S podpisom, 60 min . . . € 59,00 - 35 % = € 38,00

Naročanje

Pri meni se naročite tukaj - izberite moje ime, čas masaže 60 minut in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.