Irena


Vaja dela mojstra, če mojster dela vajo.
Irena Božič, maserka, telo.si

 

O meni

Sem Irena Božič, maserka praktikantka.

Zaradi želje po znanju o razbremenitvi togega tkiva mišičnih vozlov in sprostitvi telesa, sem se začela intenzivno poglabljati v svet masaž.

Na profesionalni poti se trenutno nahajam v fazi masažne prakse. Med prakso raziskujem blagodejne učinke masažnih tehnik, ki jihves čas nadgrajujem. Zato vam želim pokloniti del masaže v zameno za iskreno mneje o vaših občutkih med tretmajem. V kolikor pa prepoznate v meni potencijal, bom hvaležna za priporočila pri vaših znancih.

Moja masažna praksa

Pomagala vam bom pri razbremenitvi napetih struktur in prispevala k vašemu dobremu počutju. Pri masaži potujem z močjo pritiska skoraj do bolečine, kombiniram moč pritiska in hitrost gibov. Za optimalen rezultat si pomagam z akopresurnimi točkami in znanjem o meridianih.

Irena med pripravo na masažo
Hrbet

Moje stranke najpogosteje tožijo, da imajo bolečine ali napetost v ramenskem obroču, vratnem in ledvenem predelu. Pri masaži hrbta kombiniram pridobljene znanje iz različnih masažnih tehnik ter na podlagi treh let izkušenj v masažni praksi.

Za lažje noge

Na nogah vam pomagam sprostiti meča, pospešiti limfni obtok in jih s posledičnim povečanjem cirkulacije temeljito prehraniti.

Regeneracija

Po šprortnih aktivnosti in delovnih preobremenitvah pa bo masaža s podpisom v 90 minutah kombinacija vsega mojega masažnega znanja in vam bo v podporo pri regeneraciji celotnega telesa za dobro počutje ter zdravje.

Izobrazba

Med masažno prakso svoje znanje redno nadgrajujem.

Masaža s podpisom

Za vsako spremembo je treba opraviti pot. Prvi korak na boljše je lahko masaža pri meni.

Maserka Irena med pripravo mize za stranko

Cenik

Vsem strankam kot maserka-praktikantka nudim 30-odstotni popust, pri čemer vas po tretmaju prosim za vaš iskren komentar na masažo.

Masaža s podpisom Cena
30 min . . . € 44,00 - 30 % = € 31,00
60 min . . . € 65,00 - 30 % = € 45,00
90 min . . . € 90,00 - 30 % = € 63,00

Naročanje

Pri meni se naročite tukaj - izberite moje ime, čas masaže 60 minut in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.