Vrhunski masažni prostor


Poleg sodobnega masažnega salona, vrhunskih miz in urejenega okolja za delo, vam nudimo tudi vso potrebno podporo pri pridobivanju strank in poslovanju.

   Za uspešno poslovanje maserja

   Sprejemnica masažnega salona

   [  Avtorica fotografij: Virginia Vrecl  ]

   Nudimo vam podporo pri poslovanju z uporabniki masažnih storitev, ki so pogosto spregledani a pomembni detajli za zadovoljstvo strank:

   1. urejen masažno-terapevtski prostor s sobo za vadbo, z dnevno sobo-sprejmnico, masažno sobo, wcjem in tuši za stranke, in s čajno kuhinjo.
   2. spletni nastop maserja z osebno predstavitvijo maserja na spletnem mestu in Facebooku;
   3. trženje masažnih storitev s pomočjo vsebinskega marketinga, SEO podpore, sistema darilnih bonov za pridobivanje in širjenje baze strank ter promocije na družbenih omrežjih;
   4. preverjen sistem za on-line rezervacije, v katerem se stranka prijavi na masažo prek pametnega telefona, tablice ali računalnika;
   5. profesionalna masažna olja Tisserand aromatherapy za poglobitev učinkov masažnega tretmaja.

   Urejene sobe za masažo

   Brez začetnih tveganj

   Ker razumemo pričakovanja maserjev, ki vstopajo na trg, in tudi poznamo tveganja na začetku kariere, smo razvili program so-delovanja. Z njim vam želimo olajšati začetek ter omogočiti, da si čimprej zagotovite redne dohodke.

   1. Začetek poslovanja brez investicijskih stroškov v infrastrukturo.
   2. Samostojno odločanje o svojem urniku prisotnosti za izvajanje masaž.
   3. Stroški poslovanja glede na realizacijo dela.
   4. Samostojno opravljanje masažnih storitev z vso potrebno infrastrukturo in opremo, ki jo pri delu potrebuje profesionalni maser-terapevt.

   Kakovostne masažne mize

   Najemnina in stroški naših partnerjev

   Partnerjem, ki z nami sodelujejo vsaj 11 mesecev ponujamo ugodnejše pogoje najema. Dogovorimo se za vnaprej določene termine dopoldan 7.-14. ure ali popoldan 15.-22. ure na vnaprej dogovorjene dneve v tednu.

   Paket partner Št. terminov mesečno Cena najema Stroški
   Start 8 (osem) 130 € 25 €
   Standard 12 (dvanajst) 215 € 35 €
   Dodatni termin 15 €
   120 minut 9 €

   Paket start

   Ta paket najemniku omogoča en stalni dopoldanski časovni sklop in en stalni popoldanski časovni sklop v tednu. Tako ima najemnik mesečno rezerviran prostor za osem stalnih terminov, pri čemer lahko dopoldanski časovni sklop prenaša na soboto ali nedeljo.

   Paket standard

   Paket standard najemniku omogoča en stalni dopoldanski termin in dva stalna popoldanska termina na teden. Najemnik ima na ta način mesečno rezerviranih dvanajst stalnih terminov. Dopoldanski časovni termin lahko najemnik prenese na vikend.

   Dodatni najem

   Najemnik lahko masažni prostor najame v dodatnih terminih za največ 120 minut naenkrat, v kolikor želeni prostor v izbranem terminu ni zaseden oziroma oddan v najem drugemu najemniku.

   Nadomeščanje

   Najemniki ki koristijo paket start ali standard imajo možnost nadomeščati neiskoriščene časovne sklope 30 dni od izostanka, vendar le v kolikor želeni prostor v izbranem terminu ni zaseden oziroma oddan v najem drugemu najemniku.

   Gostujoči najemnik

   Gostujočim najemnikom nudimo dva paketa: variabilni najem ali vikend najem.

   Paket
   Št. terminov mesečno Cena najema Stroški
   Variabilni 10 (deset) 190 € 35 €
   Vikend 2
   8 (osem) 110 € 30 €
   Vikend 4
   16 (šestnajst) 160 € 40 €

   Variabilni najem

   Najemniku omogočamo uporabo določenega masažnega prostora za dogovorjeni termin bodisi 7.-14. ure ali 15.-22. ure, v kolikor želeni prostor v izbranem terminu ni zaseden oziroma oddan v najem drugemu najemniku.

   Variabilnemu najemniku omogočamo rezervacijo štirih dopoldanskih in šest popoldanskih terminov v mesecu, pri čemer je dopoldanski termin možno prenesti na soboto ali nedeljo.

   Vikend najem prostora

   V sobotah in nedeljah omogočamo uporabo določenega masažnega prostora v dogovorjenem terminu, v času 7.-14. ure ali 15.-22. ure. Najem je na ta način možno skleniti bodisi za dva vikenda ali štiri vikende znotraj istega meseca.

   Masažna soba je v paketu vikend najema na razpolago za največ štiri sklope v istem vikendu.

   Pravila souporabe masažnega salona

   • Masažne sobe so popolnoma opremljene, prostorne in zagotavljajo veliko mero zasebnosti.
   • Pregrinjala, brisače in valji so na razpolago v salonu.
   • Potrošni material (mila, razkužila, papirnate brisače, staničevina, copati za stranke ...) so na razpolago v salonu.

   Vsaki stranki po masaži postrežemo zeliščni čaj

   Sodelovanje maserjev pri promociji

   Maserji telo.si sodelujemo tudi pri promociji, tako da pripravljamo zapise o svojem delu za objavo na spletu, v katerih predstavljamo tehniko, tegobe strank, učinke masaže in pomen zdravega življenjskega sloga, predvsem gibanja in masaže, na telo. 

   S promocijo delimo svoje znanje in izkušnje ter pritegnemo pozornost klientov. Nove stranke lahko povabimo na prvo masažo, tiste zveste pa lahko opomnimo, kje nas najdejo, ko nas bodo ponovno potrebovale.

   Kako začeti?

   Oglasite se Petru - pokličite ga na 041 777 147 ali mu pišite na peter@telo.si. Resni kandidati in kandidatke pripravite tudi svojo predstavitev z naslovom Masaža s podpisom in poslovno-finančni načrt.