Peter


Povezujem več masažnih tehnik in izkušnje z lastne prehojene poti z vzponi in padci.

Peter Borštnar, maser in lastnik telo.si

Sem Peter Borštnar in masaža je že 25 let nepogrešljiv del mojega življenja. Pri svojem delu masažo povezujem z vadbo in aromaterapijo. Veseli me, da lahko ljudem lajšam tegobe napornega vsakdanjika in jim pomagam bolje razumeti telo.

Peter med masažo hrbta vrhunske športnice

Cilji mojih masažnih tretmajev s podpisom

Moji cilji v odnosu do klientov so preventiva, podpora ter regeneracija.

Preventiva

Svetujem vam, da masažo sprejmete kot redni del preventive in skrbi zase; še preden pride do bolečine ali zmanjka tolerance ob preobreminitvi telesa.

Podpora

Spremembe, povečana dejavnost na službenem ali osebnem nivoju. Zastavili ste si cilje, ki zahtevajo, da greste iz cone udobja. Telo s tem preobremenite, za kar potrebuje podporo. Masaža je odlična izbira za to.

Regeneracija

Po napornih rutinah, s katerimi se soočate dan za dnem v službi, partnerstvu, pri športu športu in tako dalje, se telo utruja.

Vrhunski športniki imajo masažne terapije kot sestavni del procesa za doseganja zastavljenih ciljev. Ali so vaši cilji kaj manj pomembni? Vključite masažo v vaš ritual za ohranjanje dobrega počutja, zmogljivosti in zdravja.

Klasična masaža hrbta v salonu telo.si

  Moja pot

  Moj element je voda, ki me navdihuje, saj vedno najde pot.

  Energijo črpam v hribih, tolmunih, plavanju, pri delu na vrtu, vadbi Qi gonga, somasti vadbi, jogi ... Ob vse tem se učim vztrajnosti in potrpežljivosti ter raziskovanja novega. Vse izkušnje združujem v masaže s podpisom.

  Kako sem gradil masažo s podpisom

  Masažna znanja refleksno-conske masaže stopal, ročna limfna drenaža, športna masaža, klasična masaža, masaža odzivnih točk - vse našteto sem združil v svojo masažo s podpisom. Z njo sem pomagal tako vrhunskim športnikom kot starejšim.

  Moja spoznanja o sebi in klientih

  Naše telo zelo dobro kompenzira in se prilagaja vsem stresnim situacijam, preobremenitvam, ponavljajočim se gibom in jih nalaga v svoj spomin. Nekega dne pa iz nenada zategnjenost, "heksenšus", izčrpanost, izguba volje ...

  Masaža vam omogoča prepoznati, kako se telo zares počuti. Običajno se ne zavedamo lastne togosti, zakrčenosti itd., dokler se ne pojavi bolečina ali dolgotrajna utrujenost, ker smo svoje telo prekomerno izrabljali in slabo skrbeli zanj.

  Cenik

  Masaža s podpisom Cena
  60 min . . .
  € 65,00
  90 min . . .
  € 90,00

  Naročanje

  Pri meni se naročite tukaj - izberite moje ime, čas masaže 60 ali 90 minut in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.