Masažna praksa


Mladim maserjem stojimo ob strani z nasveti, ki smo jih sami pridobili z dolgoletno prakso.

Masažna praksa je program za napredek in poglabljanje znanja maserjev začetnikov v profesionalnem okolju in v odnosu s stranko.

Nika in Peter med masažo

Maserji na praksi spoznavajo, zakaj ljudje potrebujejo masažo, zakaj se določene bolečine pojavljajo na istih predelih telesa, kaj je tisto, zaradi česar se stranke vračajo na masažo, kako svetovati strankam in jim pojasniti, zakaj naj se vračajo itd. Z vsako naslednjo masažo se praktikantu tako postavljajo nova vprašanja, na katera včasih težko najde odgovor. Takrat so mu na voljo izkušeni maserji. Z njimi se lahko posvetuje, z njihovo pomočjo zastavi cilje in izdela načrt, kako bo stranki najhitreje pomagal do željenega cilja.

Sprejemamo na prakso

Na prakso sprejemamo mlade maserje, ki si pridobijo naše zaupanje. Praktikantom pomagamo pri pridobivanju strank, jim svetujemo glede priprave na masažo, izvedbe masaže, komunikacije s stranko in vzdrževanja maserske kondicije. Pri tem je naš cilj, da pričnejo čim prej samostojno opravljati masažo s podpisom.

Kontaktirajte nas

Če iščete priložnost za poglabljanje svojega maserskega znanja in razmišljate, da bi postali del ekipe telo.si, se oglasite Petru - pokličite ga na 041 777 147 ali mu pišite na peter@telo.si.