Darinka


Bogatijo me povezave z ljudmi različnih starosti in zaupanje strank.

Kozmetičarka Darinka Gorjanc med delom

Sem Darinka Gorjanc, kozmetičarka in pedikerka. Bistvo mojega dela je obravnavanje osebe kot edinstvenega občutljivega ravnovesja. Verjamem, da pozitiven in obenem realen pogled na probleme ustvarja zaupanje med menoj in strankami, na osnovi katerega je mogoče narediti življenje lepše.

Masaža obraza z naravnimi preparati Tisserand, ki jih uporablja Darinka Gorjanc

Moje izkušnje

30 let opravljam medicinsko in kozmetično pedikuro ter kozmetične storitve, kot so nega obraza in telesa, depilacija, manikira in masaža. Nemalokrat se zgodi, da se v salonu znajde stranka, ki jo je k meni na pedikuro napotil zdravnik.

Medicinska pedikura

Pri medicinski pedikuri obravnavam težave s stopali in nohti na nogah: vraščeni nohti (z vstavljanjem sponk ali brez), glivični nohti, kurja očesa, otiščanci, zadebeljena koža, obravnava diabetičnega stopala. Obenem svetujem, kako si lahko pri težavah pomagate tudi sami - z gibanjem, telesno držo in ustrezno obutvijo.

Cenik pedikure in manikire

Pedikura in manikira Cena
Pedikura . . . 
€ 39,00
Manikira . . . 
€ 16,00
Lakiranje . . . 
€ 6,00
Kurje oko ali vraščen noht . . . 
€ 21,00

Kozmetika

Stranke obravnavam z vidika individualnega ravnovesja. Nege ne prilagajam le tipu kože, marveč upoštevam številne vzroke, ki v danem trenutku pogojujejo stanje kože. Na splošno pa velja:

 • Pri starejši, utrujeni koži poleg masaže izvajam tudi ročni lifting obraza. Za učinke ročnega liftinga je potrebno več obiskov (običajno v enem letu zadostuje šest zaporednih obiskov), njegova prednost pa je, da je prijetnejši, povsem naraven in ne vključuje nikakršnega tveganja.
 • Pri suhi in normalni koži poskrbim za skrbno masažo obraza, s katero spodbudim krvni in limfni obtok ter omogočim, da izbrani pripravki prodrejo globlje v podkožje. Na ta način dosežem boljši tonus in nasploh izboljšamo značilnosti kože, koža postane lepša.
 • Pri aknasti koži je pomembno globinsko čiščenje, pri čemer je nujna odstranitev okužbe. Uporabljam koži prilagojene obloge in maske, izvajam pa tudi limfno drenažo, ki s pospešitvijo limfnega in krvnega obtoka omogoča, da se koža hitreje regenerira in izloči škodljive snovi. S tem dosežem dolgoročni učinek.
 • Čeprav dajem največji poudarek skrbni negi kože, pa lahko v salon pridete tudi na oblikovanje in barvanje obrvi, barvanje trepalnic ter depilacijo obraza in telesa z voskom.

Kozmetični pripravki

Osnova naših kozmetičnih pripravkov so naravna eterična olja. Na ta način se namreč najbolj učinkovito prilagodimo individualnosti problema, obenem pa izkoristimo zdravilno moč narave. Vse kreme, olja in tonike tako pripravljam sproti, ko ocenim težavo in spoznam želje stranke. Uporabljam proizvode Tisserand in Decleor.

masaža obraza v salonu telo.si

  Cenik kozmetičnih storitev

  Nega obraza Cena vsebuje DDV
  Masaža obraza in vratu z aromaterapijo 35 min . . . 
  € 33,00
  Čistilna ali osvežilna nega obraza 50 min . . .
  € 49,00
  Aromatična nega obraza 70 min . . . 
  € 69,00
  Oblikovanje obrvi . . . 
  € 7,00
  Barvanje obrvi ali trepalnic . . . 
  € 7,00

  Cenik depilacije in drugih storitev

  Odstranjevanje dlačic Cena vsebuje DDV
  Polovica nog ali rok . . . 
  € 21,00
  Cele noge ali roke . . . 
  € 33,00
  Bikini . . . 
  € 10,00
  Pazduha ali obraz . . . 
  € 10,00
  Pod nosom ali brada . . . 
  € 6,00
  Parafinske obloge Cena vsebuje DDV
  Parafinske obloge rok . . . 
  € 6,00
  De luks nega rok . . . 
  € 9,00

  Naročanje

  Pri meni se naročite tukaj - izberite vrsto storitve in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke. Lahko pa me tudi pokličete na 01 42 600 42.