Jana


Vzpostavljam ravnovesje med telesnimi napori, športnimi rezultati in zdravjem

Jana Jakša vas v salonu Telo.si razvaja z mandljevo masažo

Sem Jana Jakša. Šport me spremlja že od otroštva. Rada se gibam in se tudi zato ukvarjam s triatlonom, ki združuje tri čudovite športe: tek, kolesarjenje in plavanje. Zaključujem magistrski program Športna vzgoja na Fakulteti za šport, kjer se poleg športa osredotočam še na zdravo prehrano, ki športnikom pomaga dosegati dobre rezultate in ohranjati zdravje.

Moja znanja in izkušnje

  • Športna masaža
  • Klasična masaža

Moje vodilo

Pri delu me vodi ideja uravnoteženega treninga telesa. Dobri športni rezultati in napredek so posledica dobro treniranega telesa in kvalitetne prehrane. Ob tem pa med treningi in športnimi napori ne smemo pozabiti na regeneracijo in sprostitev. Tudi zato sem se lotila masaže, da lahko športnikom pomagam najti ravnovesje med napornimi treningi, športnimi rezultati in zdravjem.

Masaža s podpisom

Izvajam intenzivno, globoko masažo, ki še posebej ustreza osebam s treniranim telesom in zelo zaposlenim ljudem, ki jim stres povzroča zakrčenost mišic.

Cenik

Masaža Cena vključuje DDV
30 min . . . 
€ 39,00
60 min . . . 
€ 55,00
90 min . . . 
€ 75,00

Naročanje

Na masažo pri meni se lahko naročite tukaj - izberite masažo, moje ime in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.