Lidija


Masaža me je naučila ljubezni in spoštovanja ljudi.

Maserka v salonu telo.si - Lidija Volf

Sem Lidija Volf, maserka in aromaterapevtka. Od nekdaj me zanimata človek in njegova psiha. Pomemben sestavni del moje masaže je aromaterapija, zato so arome, eterična in bazna olja del mojega vsakdana.

Moja znanja in izkušnje

Imam diplomo šole švedske klasične masaže, aromamasaže in družinske aromaterapije. Po treh letih dela v salonu tajske masaže in enem letu maserske prakse na zasebni jahti na morju sem se podala na samostojno pot. Lotila sem se študija fotografije v Ljubljani in v zimskih sezonah nadaljevala z delom maserke v francoskih Alpah; sedaj pa sem tudi svojo masažno prakso preselila v Ljubljano.

Moje vodilo

Nič mi ne prinaša večjega zadovoljstva kot izvajanje tretmajev, pogovori s strankami, njihovo zaupanje in feedback. Pri tem seveda ne gre le za masažo ampak za celostni pristop k njihovemu telesu in dobremu počutju. Masiranje mi je prineslo enega od najlepših darov: naučila sem se ljubezni in spoštovanja ljudi. V odnosu maserja do stranke je namreč najpomembnejši iskren stik in dotik s sočutjem ter pozornostjo, ki nas opomni, da nismo sami.

Masaža s podpisom

Ob prvem srečanju s stranko izvedem kratek spoznavni pogovor in se lotim klasične švedske masaže, ki jo po potrebi oziroma skladno z željami stranke dopolnjujem z aromaterapijo. Sledi manualna terapija sede ali stoje, s katero odstranim večje mišične blokade. Cilj takega tretmaja je zmanjšanje nelagodja, boljša prekrvavitev, povečanje gibljivosti in sproščanje telesa. V zaključnem pogovoru stranki svetujem, kaj lahko sama stori za boljše počutje in ji priporočim ustrezne vaje.

Cenik

Masaža Cena vključuje DDV
30 min . . . 
€ 39,00
60 min . . . 
€ 55,00
90 min . . . 
€ 75,00

Naročanje

Pri meni se naročite tukaj - izberite moje ime, čas masaže 30, 60 ali 90 minut in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.