5 razlogov, da se naročite na poslovno masažo


Privoščite si poslovno masažo za popoln službeni dan.

Pisarna, delovno okolje

Piše: Peter Borštnar

Neprestana skrb in hitenje nam jemljeta energijo in voljo do vsakodnevnih opravkov. Delovna učinkovitost se izboljša, če si privoščite kratek, učinkovit odmor, med katerim si napolnite baterije.

POSLOVNA MASAŽA

Poslovna masaža je nova, posebna ponudba, namenjana sprostitvi ob delavnikih. Traja od 30 do 60 min. Je odlična možnost, da si vzamete trenutek zase, odklopite glavo in hkrati povrnete motivacijo za delo. Učinek poslovne masaže poglobijo in podaljšajo aromaterapevtska olja in bodywork.

PET RAZLOGOV ZA POSLOVNO MASAŽO

  1.  Masaža s podpisom: Sprostitev ob masaži in njen učinek sta večja, če se stranka ob maserju dobro počuti. Izberite svojega terapevta. Kliknite na naroči.se in preverite proste termine maserja, ki ste ga izbrali. Če izbrani maser ni na voljo, mu enostavno pošljite povpraševanje in v najkrajšem času bosta uskladila rezervacijo za masažo.
  2. Sprostitev najbolj zakrčenih predelov: Izbirate lahko med klasično in terapevtsko poslovno masažo. Posvetimo se vašemu vratu, ramenom in hrbtu, dodamo tudi masažo glave, ki vam bo pomagala sprostiti misli. Okoli 90% ljudi ima izredno slabo držo pri sedenju za pisalno mizo, saj se med tipkanjem čedalje bolj sklanjamo k računalniku. Vaša ramena se bodo že po eni masaži sprostila in začutili boste nov zagon za delo.
  3. Masaža med delovnim tednom prinese pozitivne učinke pri storilnosti in poslovanju: Ljudje, ki so masažo uvrstili v svoj delovni teden, se na delo vračajo sproščeni in motivirani, njihova storilnost pa se poveča za vsaj 10%. Obiščite nas pred začetkom delovnega dne, po napornih in stresnih sestankih ali si vzemite urico za masažo namesto popoldanskega počitka.
  4. Manj bolniških odsotnosti: Ne le da vas masaža sprosti, vam dvigne energijo in motivacijo za delo, temveč tudi pripomore k zmanjšanju tveganja za odsotnost z dela. Masaža izboljša prekrvavitev telesa in okrepi imunski sistem z uporabo aromatičnih mešanic, ki si jih lahko privoščite med masažo v salonu ali doma. Odločite se torej za preventivo in si vzemite čas zase.
  5. Bodywork sprosti in okrepi: Preizkusite bodywork. Masažo nadgradite z ustreznimi vajami. Vaš maser bo z vami obnovil vaje za ramenski obroč, vrat in hrbtenico. Počutili se boste močnejši, bolj zadovoljni in samozavestni, vaše telo pa bo sproščeno in aktivno tudi na delovnem mestu. Z dobrim počutjem izboljšajte delovno storilnost, hkrati pa skrbite za razgibanost svojega telesa in uma.

ODLOŽITE DELO

Odložite delo za trenutek, odklopite se iz vsakdanjika in si privoščite trenutek zase, mi pa bomo poskrbeli, da vam ponovno napolnimo baterije.