Kultura masaže in dresura telesa


Odločitve, katero masažo izbrati, kdo bo vaš osebni maser in kakšna bo vaša masažna izkušnja, so pomembne za razvijanje kulture masaže, ki bo prinesla blagodejne učinke na vaše počutje.

Srebanje čaja v sprejemni sobi

Piše: Peter Borštnar

SO-DELOVANJE MASAŽE TELO.SI

Združuje samostojne maserje z različnimi znanji. Da bi med stranko in maserjem vzpostavili zaupanje, smo prvi korak za lažjo izbiro naredili s predstavitvijo znanja in izkušenj maserjev. Predstavili smo jih v masaži s podpisom.

VAŠ MASER

Masaža s podpisom je osebni profil vašega maserja. Ker je veliko tegob sodobnega časa, zaradi katerih se ljudje zatekajo po pomoč k maserjem, posledica slabe drže in neenakomernih obremenitev vedno istih mišičnih skupin, masažne tehnike dopolnjujemo tudi s telesno vadbo - bodyworkom.

PRVIČ NA MASAŽI

Ne glede na to, ali ste redna stranka ali pa ste masažni salon obiskali prvič, je pred maserjem izziv, saj se mora odločiti za najustreznejšo vrsto masaže, da bi dosegel želeni rezultat. In tu se najbolj izkaže pomembnost izkušenj maserja ter komunikacije med maserjem in stranko.

KAJ PRIČAKUJEM OD MASAŽE

Cilj ekipe maserjev telo.si je, da razbremenimo vaš vsakdanjik. Z masažo spoznamo telo, ki nam marsikaj pove o vaših navadah. Zaradi ponavljajočih se gibov in prisilne drže se pri določenih poklicih pojavljajo značilne težave, zakrčenost in bolečine.

MASAŽA +

To je tudi razlog, zakaj smo v naše delu vključili bodywork in aromaterapijo. Delo s telesom zahteva dolgoročno zavzetost. Težave ne pojavijo kar čez noč in ne morejo izzveneti po enem samem obisku masažnega salona.

INVESTICIJA V DELO MASERJA

Da vam lahko še bolje pomagamo in svetujemo, moramo maserji skrbeti za svojo telesno in psihično vzdržljivost z ustrezno vadbo. Štirimesečni projekt Spoznajmo ramenski obroč in medenico v sodelovanju z Evo je namenjen poglabljanju znanja maserjev telo.si, ki ga bomo nato s pridom uporabljali pri svojem delu in tako pripomogli k vašemu dobremu počutju.