Masaža po meri


Primerne masažne tehnike, moč pritiska, pogostost tretmajev, dodatne nasvete glede gibanja, prehrane in sproščanja, izberemo po uvodnemu tretmaju.

Masažni salon telo.si

Piše: Peter Borštnar

Maser in klient si lahko pomembne informacije izmenjata že ob prvem stiku s telesom in s pomočjo pogovora.

POTI DO SPROSTITVE

Maser vam lahko pomaga odkriti napetosti v telesu in jih z ustreznimi prijemi tudi sprostiti. V stanje večjih ali manjših neravnovesij pa vsak pride na drugačen način in v kontekstu svojih življenjskih izzivov, zato je tudi poti do sprostitve več.

MASAŽA S PODPISOM

Vsak maser v klubu telo.si razvija svojo »masažo s podpisom«, in lahko pomaga v skladu s svojim naborom znanj, izkušenj in intuitivnim potencialom. Poznamo veliko masažnih tehnik, ki jih izvajamo samostojno in povezujemo. Masaža s podpisom vam s predstavitvijo znanj terapevta pomaga pri izbiri tretmaja glede na vaše trenutne težave. Če imate ponavljajoče se bolečine, se boste obrnili na izkušenejšega maserja terapevta, če ste samo preobremenjeni, vam bo maser pripravnik pomagal vzpostaviti vaš vsakdanji ritem. Maser praktikant, ki je na začetku svoje masažne poti, vam lahko nudi prijetno sprostitev in zanimivo izkušnjo, vi pa mu s povratno informacijo pomagate pri nabiranju izkušenj.