Masaže v 2021


Ponovo zaganjamo masažne terapije.

Masaža z aromaterapijo

Piše: Peter Borštnar

V ekipi telo.si delamo načrte za leto 2021. Razmišljamo, kako ponovno zagnati naše poslanstvo. Začenjamo znova, z zavedanjem, da bo še veliko izzivov, preden bodo izpolnjeni vsi pogoji za začetek opravljanja masažnih storitev.

Načrt ponovnega zagona masažnih storitev

Z zavedanjem, da se lahko zaprtje masažnih salonov zaradi virusa ponovi, začenjamo previdno. Delo maserjev obsega veliko več kot zgolj izvedbo masaže. Začeli bomo korak za korakom, previdno. Urniki prisotnosti posameznega maserja bodo krajši, razporedili jih bomo na manj dni v tednu. Naredili bomo vse, da vam bomo lahko vselej na voljo zdravi in v dobri pripravljenosti, ko nas boste potrebovali.<

Iščemo dodatne moči

Iščeš priložnost za uspeh? Pridruži se naši ekipi!

Spremembe se ne zgodijo čez noč, tudi virus ne bo izginil čez noč. Pravzaprav se že učimo živeti z njim. Zato nagovor maserjem in terapevtom. Dajmo si priložnost in skupaj gradimo kulturo masaže. Da bi učinkovito poskrbeli za naše stranke, potrebujemo raznoliko masažno ponudbo in čim bolje razporejeno prisotnost maserjev. To lahko dosežemo skupaj.

Virus pušča za seboj ogromno birokracije, strahu in nemoči

Strah pred virusom in ukrepi, povezani z njim, so nas globoko zaznamovali. Rehabilitacija masažnega poklica bo naporna, spremembe niso lahke, lahko pa jih vzamemo kot priložnost oziroma izziv, da se maserji združimo, si vzajemno pomagamo in olajšamo delo.

Biti del ekipe in hkrati obdržati neodvisnost 

Ohraniti neodvisnost, imeti svoj glas v ekipi in hkrati zmanjšati obremenitev pri organizaciji dela ter znižati stroške poslovanja, maserjem prinaša pomembno razbremenitev. To so prednosti sodelovanja, ki jih maserji lahko dosežemo skupaj.

Maserji! Si upate prestopiti prag udobja in stopiti skupaj?

Zastavljamo vam nekaj izzivov za vaš uspeh in sproščeno življenje.

  • Imate znanje in energijo, ste pripravljeni biti v oporo in svetovati ljudem z tegobami? 
  • Se znate prilagajati ekipi?  
  • Si želite zdrave konkurence, ki vas bo motivirala na poti k večji uspešnosti?  
  • Ste pripravljeni imeti poleg stalnega urnika (3 dni na teden) še nekaj fleksibilne prisotnosti glede na povpraševanje strank?  
  • Želite imeti svoj prostor, središče, iz katerega delujete?  
  • Si želite samostojnega statusa in zaslužite dovolj z 25 urami dela na teden, da vam ostane čas za dodatno izobraževanje in konjičke? 

Vse to so naša vodila za ustvarjanje kakovostnih življenjskih in delovnih pogojev ekipe maserjev telo.si, ki potrebujejo sproščeno energijo za dober stik s svojimi strankami.

Vabljeni k ustvarjanju skupne zgodbe z svojim podpisom.