Poletna praksa


Počitnice in priložnost za prenos pridobljenega šolskega znanja v realno okolje..

Mentorstvo

Piše: Peter Borštnar

POČITNIŠKO DELO

Počitniško delo v brezskrbnem obdobju je izziv in hkrati priložnost za soočanje mladih generacij z delom v realnem okolju. Soočili se boste z mlado, neizkušeno energijo neobremenjenih razsežnosti. Na njihovi poklicni poti jim lahko pomagate, tako da ste do njih kar se da iskreni in jim zaupate svoje videnje in občutke pri tretmaju.

POVRATNE INFORMACIJE

Veseli bomo vaših komentarjev, saj jim s tem pomagamo, da se razvijejo v dobre maserje terapevte. Dali smo jim priložnost, da se pri nas učijo. Sedaj pa ste na vrsti vi, da svoje izkušnje, ki ste jih pridobili od izkušenih maserjev terapevtov, preko komentarjev prenesete na mlade maserje. Le tako bodo imeli realno sliko o svojem znanju in možnost ter voljo po napredovanju. Vi pa ste tisti, ki jih boste mogoče en dan potrebovali. Saj veste kako je, ko ste pod hudim pritiskom – 'heksenšus', glavobol, 'musklfibr'... Takrat potrebujete hitro pomoč in regeneracijo, za kar imate na voljo masažni klub telo.si, ki daje velik poudarek pri pomoči mladim maserjem na njihovi poti.

MOJI ZAČETKI

Tudi sam se rad spomnim svojih začetkov in dobrih občutkov, ko sem prejel pohvalo. Padla je tudi kakšna kritika, ki mi seveda ni bila tako všeč kot pohvala, ampak sem jo sprejel in se je kasneje izkazala kot koristna.

HVALA ZA PRILOŽNOSTI!

Prosim Vas da jih spoštujete, cenite njihov trud in mi napišete kritiko ali pohvalo na peter@telo.si. Zahvaljujem se v imenu mladih, da jim dajete priložnost in zaupanje, da lahko skupaj izpeljemo eno dobro poletno prakso.