SO-DELOVANJE


Za dober rezultat je potrebna dobra posadka z močno energijo in voljo.
Ekipa maserjev, telo.si

Padla je odločitev in maserjem sem namesto klasične zaposlitve ponudil možnost za  So-Delovanje. Priznam, še sam nad sabo sem presenečen, kako prijetno je biti partner in ne šef.

FLEKSIBILNOST

Glede na trenutno ekipo maserjev si upam trditi, da je ta sprememba za vse nas pozitivna. Vsak posameznik se po svojih željah in zmožnostih odloča kdaj in koliko časa bo prisoten v salonu, hkrati pa se zaveda odgovornosti do svojega dela in do vas klientov. S to spremembo v fleksibilnosti smo maserji veliko bolj prilagodljivi. Ravno ta zaupljiv in prilagodljiv odnos med maserjem in masirancem je tisto, kar naredi posameznikovo masažo tako, da le ta postane edinstvena 'masaža s podpisom'.

DELO 1 NA 1

Masaža je delo 1:1, ki pa od samega izvajalca zahteva veliko odgovornost. Prostor, lokacija in organizacija so pomembni dejavniki za izvedbo masaže, ki pa so brez zadovoljnega maserja opustošeni.

SO-DELOVANJE

Prav je, da se obrnemo nazaj in naredimo kratek pregled čez leto, ki smo ga skupaj preživeli. Letošnje leto je bilo leto uvajanja, leto novih odločitev do katerih nas je pravzaprav prisilila birokracija. Odločili smo se za So-Delovanje, izvedbo masažne prakse, naročanja preko spleta, masaže s podpisom, storitev ujemi me, masažno urgenco,.. To je le nekaj produktov, ki smo jih definirali za lažjo prepoznavnost kot povezavo med maserji in uporabniki naših storitev.

PREDSTAVITEV MASERJEV

Maserje smo predstavili v treh nivojih njihovega znanja in tako dali priložnost mladim, da se preizkusijo. Vam, drage stranke pa pošteno ponudbo, da preizkusite njihovo znanje, jih pri tem podprete in ste hkrati deležni dobre masaže. Projekt masažna praksa v bistvu ni nič novega, samo sistem kako vpeljati staro preizkušeno prakso v današnji čas. V letu 2015 smo imeli praktikantki Niko in Simono – skupaj smo vadili in si zapisovali, objavljali in gradili mandljevo masažo. Vse skupaj smo lepo zastavili in s tem odprli možnosti novim nadebudnim maserjem in seveda vam uporabnikom.

POGLED NAZAJ

V našem poklicu so spremembe in prilagajanja nadvse pomembna stvar. Kljub spremembam pa je naše delo popolnoma enako kot je bilo pred tem. Razlikuje se le v prožnosti, željah in odločnosti vsakega od maserjev, ki pride v tem primeru do večjega izraza. Menimo, da lahko tak način dela prinese veliko kvalitetnejše delo in posledično hitrejšo rast posameznika kot maserja, ki lahko postane vaš osebni svetovalec za dobro počutje. Sam se učim spreminjati tako, da začenjam stvari deliti, saj imam vcepljeno mnenje 'To je moje, to pa tvoje'. Upam si trditi, da smo naredili majhen, a hkrati velik korak za kvalitetnejše delo maserjev, predvsem pa približali masažo vam, ki ste uporabniki naših storitev. Zahvaliti se moram marsikomu, ki mi je in mi še vedno stoji ob strani in me spodbuja, tako od bližnjih, kot od sodelavcev. Velika zahvala pa gre seveda vam drage stranke, ki nam zaupate vaše skrbi in tegobe.