Solist s spremljavo


Samostojno delo maserja – v ekipi.

Pomoč kolegici maserki

Piše: Peter Borštnar

Maserke in maserji smo neke vrste solisti, ki tudi veliko improviziramo. Vsaka masažna terapija je namreč unikatna, pa čeprav morda maser uporablja isto tehniko ali pa je bila stranka že večkrat pri nas. Vsakič znova torej ustvarjamo novo, edinstveno situacijo. Glede na psihofizično stanje stranke, njene življenjske okoliščine in čas, ki ga imamo na voljo, se vsakič sproti odločimo, katero kombinacijo masažnih tehnik bomo uporabili in kako intenzivna bo masaža, ter ocenimo, koliko ponovitev potrebujemo, da bomo dosegli želen rezultat.

Navajeni smo lajšati tegobe

Čut za pomoč sočloveku v težavah je maserkam in maserjem prirojen. Samostojnost je sijajna in občutek poslovne neodvisnosti nas navdaja s ponosom. Lepo je, ko se lahko zaneseš na svoje moči in sposobnosti. Vendar v življenju pridejo trenutki, ko potrebujemo pomoč. Takrat dobro dene, če je ob nas kdo, na kogar se lahko zanesemo, da nam bo priskočil na pomoč. Tudi v masažni praksi se lahko kaj zatakne – zmanjka časa ali materiala, morda se dve stranki hkrati najavita na obisk ob isti uri … Takrat pride pomoč sodelavca še kako prav.

Tudi solist potrebuje spremljavo 

Samostojno poslovanje ni lahko, saj potrebujemo za učinkovito  opravljanje dejavnosti registrirano podjetje, prostor, material, trženje, stranke, program za rezervacije terminov, računovodstvo in še kaj bi se našlo.

Izkaže se torej, da pravzaprav potrebujemo partnerje. Naše izkušnje kažejo, da je zelo pomembno, da imamo ob sebi uigrano ekipo, s katero lahko poskrbimo za kakovostno in organizirano izvajanje naše dejavnosti.

Ekipa prinaša spremljavo prilagodljivosti, doslednosti in natančnosti

Pravzaprav je to maserjem popolnoma domače, saj delamo s strankami in se jim prilagajamo s termini, masažnim pristopom, razumevanjem njihovih tegob.

V ekipi telo.si poskrbimo za neprestano prisotnost, tako smo za stalne ali nove stranke vedno dosegljivi.

Naša merila so visoka - masaže so vselej natančno izvedene, delovno okolje čisto in urejeno.

Izkušnje, ki so jih boste nabrali v ekipi telo.si, vam bodo dale neprecenljive podatke za samostojno poklicno pot.

Seveda je izbira vsakega posameznika,  kako bo stopal po svoji poklicni poti in si organiziral delo v salonu, da se bodo njegove stranke vračale k njemu, ko ga bodo potrebovale. 

Prepričani pa smo, da je delo v ekipi veliko lažje in manj stresno; tako se lahko bolje posvetimo svojemu strokovnemu delu, administrativne zadeve pa izvajamo skupaj.

Če te zanima samostojno delo v dobri ekipi, smo pravi naslov. Vabimo te na pogovor, da uskladimo naše profesionalne poti.