Ste poklicni maser ali terapevt?


Maserji in terapevti, dobrodošli v masažnem salonu telo.si!

Masaža

Piše: Peter Borštnar

SOUPORABA MASAŽNEGA PROSTORA TELO.SI

V veliko veselje nam je, da vam lahko v souporabo ponudimo vrhunske masažne prostore. V našem masažnem prostoru delujemo na področju preventive in ohranjanju dobrega počutja, s pomočjo masažnih storitev. Masažne sobe nudijo veliko mero zasebnosti, odlične pogoje za izvajanje različnih vrst masažnih tretmajev ter terapij. Profesionalne masažne mize NovakM so primerne za izvajanje refleksoterapije, ročne limfne drenaže, masaže nosečnic, športne masaže, manualnih terapij, osteopatije, bownove terapije, shiatsu masaže in številnih drugih.

PODPORA PRI POSLOVANJU

Masažni salon telo.si vam nudi svetovanje uveljavljenih maserjev, vso potrebno infrastrukturo in učinkovito sistemsko asistenco za začetek ter optimizacijo dela:

  • Spletno naročanje strankam omogoča rezervacijo terminov 24 ur na dan, odvisno od vašega delovnega časa.
  • Ustvarili vam bomo vaš osebni spletni profil na www.telo.si, kjer se boste lahko podrobneje predstavili.
  • Finančni del poslovanja vam bomo olajšali z aplikacijo, kjer boste ločeno vodili svojo blagajno in izstavljali račune.
  • Z marketinško podporo (svetovanje, pomoč pri pripravi vsebin, SEO optimizacija in oglaševanje na Facebooku) vam bomo pomagali, da vas bo našlo čimveč dobrih strank.

POSTANITE VIDNI

Poskrbeli smo, da boste s svojo predstavitvijo vidni predvsem uporabnikom masažnih storitev. Predstavili vas bomo tistim, ki nam že leta zaupajo in se obrnejo na nas, ko potrebujejo pomoč pri odpravi tegob.

OZAVEŠČANJE STRANK O BLAGODEJNIH UČINKIH MASAŽE

Zaupanje gradimo postopoma in zanesljivo. O preventivnih in blagodejnih učinkih masažnih tretmajev ozaveščamo stranke in jim pomagamo prepoznati masažno kulturo in pomen redne telesne vadbe ter nege. Stranke, ki nam zaupajo, so naše najboljše priporočilo. Ena izmed možnosti za priporočilo masažne izkušnje je darilni bon telo.si. Bon je odlična priložnost za izvajalca, saj si z njim lahko pridobi zaupanje nove stranke.

Povezali vas bomo s strankami

Razumemo življenjski stil maserjev in terapevtov, zato vam omogočamo, da si ustvarite svoj delovni urnik. S tem namenom smo z aplikacijo za spletno naročanje ustvarili rešitev, ki povezuje potrebe strank, delovni čas maserjev in razpoložljiv prostor v masažnem salonu. 

Poleg tega s posebnimi akcijami in promocijami skrbimo, da vas stranke najdejo, čeprav ste šele na začetku svoje maserske poti. Prek spletnega mesta, na Facebooku in v sodelovanju s hoteli, telovadnimi društvi ter skupinami za jogo redno izvajamo promocijske kampanje, s katerimi vam pomagamo v najkrajšem času pridobiti dovolj strank za uspešno delo in poslovanje.