Testna masaža


Masaža – biti maser in s tem pomagati ljudem je bila od vedno moja srčna želja.

Masaža obraza

Piše: Simona Šubic

Da bi postala resničnost, sem se kot praktikantka pridružila skupini maserjev v masažnem klubu www.telo.si.

MANDLJEVA MASAŽA

Nudim mandljevo masažo. Njen pomen sem odkrila prav na podlagi izkušenj, ki sem jih nabrala v salonu. Hkrati se vedno znova soočam z novimi vprašanji in izzivi na moji nadaljnji poti do maserke terapevtke. Moj cilj je ponuditi mandljevo masažo čim večjemu krogu strank in vesela sem, ko vidim, da se le te vračajo zadovoljne. Predvsem pa sem navdušena nad njihovimi komentarji in celo priporočili.

TESTNA MASAŽA

Mandljeva masaža je odlična priložnost za ''testno masažo'', pri kateri lahko spoznate moje znanje, blagodejne učinke švedske oziroma klasične masaže, katerim že dodajam nove tehnike, ki mi jih v tem trenutku predajajo izkušeni maserji terapevti.

POVRATNE INFORMACIJE

Maserji terapevti so masažo, ki jo izvajam, že potrdili kot zelo dobro, zaupanje in povratne informacije pa bi rada dobila tudi od čim večjega števila klientov. Mandljeva masaža je zato zelo dobra priložnost, da preverite moj trud, ki sem ga do sedaj vložila v delo maserke.

MOJE ŽELJE

Po odzivu strank, ki sem jih zmasirala v salonu, bi lahko rekla, da prihajajo k meni tudi zato, ker jim dam prostor, kjer se lahko izpovejo, izrazijo svoje občutke in probleme. Skupaj s fizično obliko sprostitve (masažo) se mi zdi idealen komplet za strankino zadovoljstvo. Verjamem, da je precejšnja mera telesnih bolečin povzročena s strani psihološkega stresa današnjega tempa življenja, zato mi je tovrstna kombinacija zelo pomembna in bom na tem tudi gradila. V prvi vrsti si seveda želim, da stranke hodijo k meni zaradi kvalitetne masaže. Želim si, da bi jim znala čim bolj široko pomagati (najprej z masažnimi tehnikami, sekundarno pa tudi z drugim znanjem) pri njihovih težavah, kar v ozadju zahteva veliko raznovrstnega znanja.Poleg tega si želim strankam omogočiti varen prostor, kjer se lahko povsem sprostijo in izrazijo svoje občutke. To mi predstavlja velik dejavnik v kontekstu kvalitetno opravljene in učinkovite storitve. Želim si, da bi stranke k meni prihajale ker mi zaupajo in da vedo, da se bom za njih maksimalno potrudila, hkrati pa se tudi pozanimala in dodatno izobraževala, če v nekem trenutku ne bom znala dobro odgovoriti na strankin problem.

MOJ CILJ

S podporo tukajšnjih maserjev in mentorstvom vem, da mi bo uspelo zgraditi podobo maserke, kakršna si želim postati. Zato, draga bralka/dragi bralec – vabljen/a v masažni klub www.telo.si, da tudi ti postaneš del moje poti.