Začetek masažne poti


Moja masažna pot se je začela predvsem iz radovednosti.

Masaža dlani

Piše: Nika Gombač

Sama do takrat nisem bila na veliko masažah, me je pa naenkrat zamikalo, da bi nekoč lahko koga tako zmasirala, da bi se po masaži boljše počutil ali da bi mu s tem olajšala kakšno bolečino.

LJUBEZEN DO DELA Z LJUDMI

Ker imam od nekdaj rada delo z ljudmi, je bil to samo še en dodaten plus zakaj obiskati tečaj. Na tečaju sem uživala, čeprav je trajal res malo časa. Po zaključku sem masirala predvsem svoje domače, ampak so se mi pojavile težave, da naenkrat nisem več vedela kako naprej, kaj delam prav, kaj narobe, kje bi lahko svoje znanje dopolnjevala.

TELO.SI

Po čistem naključju sem se pridružila masažnem klubu telo.si, v katerem trenutno masiam kot maserka praktikantka. Znanje, zaupanje, vložen trud, požrtvovalnost, priložnost za nove izzive, realen stik s strankami. Tega in še marsičesa sem bila deležna v zadnjih treh mesecih, za kar imajo veliko vlogo predvsem sodelavci v masažnem klubu.

ZADOVOLJSTVO

To, da so bile stranke po moji masaži zadovoljne je nekaj, kar mi daje veliko volje in zagona za naprej. Potrditev strank, malenkost, da gre moje delo v pravi smeri, za kar pa vem potrebujem še veliko ur dela.