Bonton


Za prijetno počutje.

Pri nas so čisti copati, prha, mila, brisače in rjuhe, zato na masažo prinesite le sebe. V salonu vas bosta pozdravila Tisserandova aromaterapija in vaš terapevt, ki vam bo postregel s hišno mešanico čaja.

Pred masažo. Maserju povejte, zakaj ste se odločili za obisk masaže - saj lahko masaža sprošča in pomirja, omili težave ali pa vas poživi pripravi na aktivnost. Vsaka informacija je dobrodošla, saj maserju pomaga pri izbiri masažnih tehnik in načrtovanju naslednjih obravnav. Maserja ne pozabite obvestiti, v primeru da imate resnejše zdravstvene težave ali ste noseči. Nekatera stanja namreč zahtevajo prilagojene masažne tehnike, druga pa so lahko tudi kontraindicirana.

Pitje čaja pred masažo

Zasebnost. Vsa vprašanja, ki vam jih zastavimo v salonu, so postavljena izključno z namenom prilagajanja masaže in izboljšanja terapevstskih učinkov. Kar zaupate maserju, ostane pri maserju.

Olja. Zaradi različnih masažnih tehnik se lahko uporabljajo naravni voski, osnovna olja ali mešanica osnovnih in eteričnih olj, ali pa maser ne uporabi nobenih sredstev. Maserja opozorite, če ste alergični na oreščke, saj so številna osnovna olja pridobljena iz oreščkov. V tem primeru bo maser uporabil drugo primerno olje, npr. olje grozdnih pešk.

Reakcija. Vsaka masaža je dialog s človekovo energijo. Reakcije na masažo so zato lahko različne in odvisne od vašega trenutnega stanja: masaža vas lahko utrudi, dvigne ali povzroči muskelfiber.

Ne stiskajte zob. Če se med masažo ne počutite dobro ali so nekatere tehnike za vas preveč boleče, to takoj povejte maserju. Nekateri prijemi so sicer pričakovano boleči, na kar vas bo maser predhodno opozoril. Nobenega smisla pa nima, da uro in pol stiskate zobe, nato pa odidete domov v še večjem stresu, kot ste bili ob prihodu na masažo.

Med masažo. Med masažo terapevtu zaupajte svoje občutke in mu s tem pomagajte, da se bo lahko bolje prilagodil vašim potrebam. Vedno mu tudi povejte, če se med masažo pojavijo bolečine ali občutek nelagodja.

Kako pogosto? Frekvenca izvajanja masažnih tretmajev je odvisna predvsem od vašega zdravja in počutja. Če vas mučijo kronične bolečine, je priporočljivo, da prihajate na masažo redno - enkrat ali dvakrat tedensko, dokler se stanje ne izboljša, nato pa enkrat na mesec, da ohranite dobro počutje in preprečite ponovitev težav.

Izbira termina. Urnik izvajanja masaž, po predhodnem naročilu, najdete v koledarju. Če ne najdete ustreznega termina, nas pokličite. Prilagodili se bomo vašim željam in poiskali termin, ki vam najbolj ustreza.

Odpoved rezervacije. Spoštujemo vaš čas. V času rezerviranega termina bomo na razpolago izključno vam, zato vas prosimo, da nas v primeru odpovedi o tem obvestite vsaj dve uri prej - pokličite nas na 01 42 600 42. Razumemo, da včasih sprememb ni možno pravočasno predvideti, zato vas vabimo, da v takšnih primerih na masažo pošljete prijatelja.