Maša


Izpopolnjuje me, ko lahko pomagam drugim do boljšega počutja.

Maserka Maša ob sprejemu stranko najprej povpraša o počutju in razlogih za obisk

O meni

Ime mi je Maša Urbančič in moja največja strast je raziskovanje doživljanja človeškega telesa.

Že kot otrok sem imela rada gibanje in sem se posvečala različnim plesnim zvrstem ter borilnimi veščinami, kot sta japonski jujitsu in krav maga. Odraščanje s kronično bolečino me je pripeljalo k spoznavanju različnih metod zdravljenja, zanimanje za razumevanje uma in telesa pa me je vodilo k magistrskemu študiju filozofije na univerzi v Edinburghu na Škotskem.

Moje vodilo

Sem mnenja, da je pri delu s telesom treba pristopiti celostno k vsakemu posamezniku in vzeti v obzir različne vidike njegovega življenja, da lahko dosežemo blagodejen in dolgotrajnejši učinek na njegovo počutje. Ker je vsak posameznik drugačen, je temu primerno pomembno tudi prilagoditi način sprostitve in lajšanje tegob.

Pri delu se s stranko zato rada najprej na kratko pogovorim o njenih tegobah in željah glede masaže. Tako dobim boljši uvid v to, kaj strankino telo potrebuje pri določeni masaži.

Masaža s podpisom

Pri svojem delu kot osnovo uporabljam prijeme klasične masaže, poseben pečat pa moji masaži daje interdisciplinarno razumevanje vzrokov za strankino psihofizično stanje.

Maša ,ed klasično masažo hrbta

Ker sem na lastni koži izkusila kronično bolečino, se zavedam raznovrstnosti vzrokov za telesne tegobe, ki nas lahko doletijo, in stresa, ki jih le-te povzročajo. Zato znam prisluhniti osebam z bolečinami in lažje razumem telesne nevšečnosti, s katerimi se spopada marsikateri posameznik.

Če stranka želi, ob koncu masaže rada dodam še kakšen nasvet za sproščanje in bolj zdravo ter uravnoteženo življenje.

Cenik

Mandljeva masaža Cena vključuje DDV
70 min . . . 
€ 39,00

Naročanje

Na masažo pri meni se lahko naročite tukaj - izberite mandljevo masažo, moje ime in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.