Sandra


Imejte radi svoje telo, ki vam je v oporo in podporo pri vsem, kar počnete.
Irena Božič, maserka, telo.si

 

O meni

Sem Sandra Stevčevski, maserka praktikantka.

Moja pot k masaži se je začela že pred nekaj leti, ko sem priložnostno začela masirati prijatelje in znance. Njihov pozitivni odziv me je spodbudil, da sem se udeležila tečaja za klasično masažo. Na tečaju sem pridobila veliko znanja, a le malo izkušenj, zato sem se obrnila na masažni salon Telo.si, kjer nudijo mladim maserjem praktično delo. Lastnik in maser Peter me je toplo sprejel, mi razložil potek prakse in podal oceno mojega znanja. Pravi, da imam prijeten, topel in povezan dotik in da sem dobrodošla, da začnem s prakso.

Masaža ne prispeva le k dobremu telesnemu počutju in zdravju ampak tudi k duševnemu zdravju. Ko je naše telo zadovoljno, so vse naše odločitve boljše in smo uspešnejši.

Moja masažna praksa

Moja masaža je namenjena vsem starostim, ki se še ne srečujejo s posebnimi telesnimi okvarami ali poškodbami pač pa z utrujenostjo in izčrpanostjo od vsakodnevnih akrivnosti in obveznostmi.

Irena med pripravo na masažo

Tretma 1: Obraz, vrat, ramena in roke

V današnjem času je ogromno poklicev, ki zahtevajo delo preko računalnika, kot tudi delo z ljudmi; oboje pa lahko postane zelo naporno. Naše oči postanejo utrujene, obraz se spremeni, pogled povesi in žar, ki je bil nekoč na obrazu, usahne.

Zato sem odločila, da vam ponudim tretma, kjer se osredotočim samo na glavo in obraz, vrat ter ramena. S tehniko glajenja in gnetenja vam bom sprostila utrujene in napete mišice.

Gre za umirjeno, nežno in povezano prepletanje rok, ki z različnimi tehnikami pripelje do popolne sprostitve in pri nekaterih tudi do boljšega spanca.

Ta masaža je namenjena tudi ljudem, ki se srečujejo s pogostimi glavoboli in nespečnostjo.

Tretma 2: Hrbet in roke

Tempo življenja je vse hitrejši in zahtevnejši. Vedno znova naletimo na nove projekte in izzive, ki od nas zahtevajo ogromno energije, kar pa lahko na dolgi rok pripelje do izgorelosti.

Že z eno masažo na teden si lahko omogočimo več lahkotnosti in energije za harmonični in uspešni vsakdan.

“Pozabila sem, da sploh lahko občutim mišice v rokah. Pravzaprav skoraj, da sem na novo spoznala del sebe.” mi je sporočila stranka Nina.

Tretma 3: Hrbet in noge

Kamorkoli gremo nas tja vodijo noge. Ogromno časa so v akciji in malokrat v mirovanju.

Z masažo vam bom razbremenila noge in vam pomagala pregnati utrujenost in zakrčenost. Z izmeničnimi nežnimi pritiski na razdraženo tkivo bom počasi sproščala napetost in togost vaših mišic.

Cilj takšne masaže je,da postanejo noge mehke in prijetno utrujene, a hkrati pripravljene na nove podvige.

Masaža s podpisom

Vabim vas na masažo, sprostitev in regeneracijo.

Maserka Irena med pripravo mize za stranko

Cenik

Vsem strankam kot maserka-praktikantka nudim 50-odstotni popust, pri čemer vas po tretmaju prosim za vaš iskren komentar na masažo. Prav tako pa vas vabim, da svojo izkušnjo delite na naši Facebook strani v rubriki Reviews.

Masaža Cena vključuje DDV
S podpisom, 60 min . . . € 59,00 - 50 % = € 29,00

Naročanje

Pri meni se naročite tukaj - izberite moje ime, čas masaže 60 minut in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.