Če stranki pomagam, je moje zadovoljstvo popolno


Damjan je opisal svoj pogled na masažo in pristop, s katerim uspešno odpravlja bolečine v vratu:

Maser Damjan Kumer

[Avtor fotografij: Maks Borštnar]

Masaža je srečanje dveh oseb, ki iščeta izmenjavo. Prva, torej stranka išče nekaj, kar ji bo prineslo ugodje, ji polepšalo dan ali pa odpravilo oziroma zmanjšalo tegobe. Za to se je pripravljena prepustiti sprva neznanim rokam.

Kako se lotevam bolečin v vratu

Pri odpravljanju bolečin v vratu, ramenih in med lopaticami, se najprej lotim obdelave mehkih tkiv. Pri tem si pomagam z ročnimi miofascialnimi tehnikami ali pa z orodjem (IASTM) in se osredotočim na vrat, ramenski obroč in hrbet.

Nato poiščem občutljive točke v mišicah in jih obdelujem s pomočjo tehnik nevromišičnega pozicioniranja, dokler bolečine ne prenehajo ali pa jih vsaj ne ublažim.

Sledijo tehnike artikuliranja sklepov, najprej kot harmonične tehnike in nato kot artikulacijske, ter za konec nekaj kraniosakralnih tehnik. Če tkivo pod rokami zaniha v enakomernem ritmu s počasnimi dolgimi amplitudami, je to precejšnje zagotovilo, da se bo stanje znatno izboljšalo.

Maser Damjan Kumer v salonu telo.si

Pri masaži sem popolnoma prisoten

Od mene kot maserja masaža zahteva polno prisotnost, razmišljanje pri iskanju optimalnih prijemov za stranko, ki v tem trenutku potrebuje pomoč. To je ključ do strankinega zaupanja in zadovoljstva po uspešnem tretmaju.

Uspešna masaža pa je tudi nagrada zame. In če s tem stranki pomagam k boljšemu počutju, je tudi moje zadovoljstvo popolno.

Vabljeni k meni na masažo

Pri meni se naročite tukaj - izberite moje ime, čas masaže 30, 60 ali 90 minut in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke. Lahko pa me tudi pokličete na 051 440 620 in se na kratko pogovoriva o vaših željah. Če ne bom dosegljiv, vam bom vrnil klic, takoj ko bo možno.