Masažna praksa: Kako od 0 do 15 masaž na teden v 9 mesecih?


Z jasno zastavljenimi cilji in široko podporo uspeh ne more izostati.

Kje poiskati svoje stranke? in Kako postati prepoznaven maser? sta vprašanji, na kateri vam v hiši maserjev telo.si pomagamo nati odgovora.

Maserjem začetnikom na stežaj odpiramo vrata in vam pomagamo na začetku  poklicne poti:

Urejene masažne sobe

[ Avtorica fotografij: Virginia Vrecl ]

Omogoča vam uporabo vrhunskih masažnih prostorov in ponujamo odlične pogoje za izvajanje masaž. Sistem spletnega naročanja poskrbi, da je rezervacija tretmaja hitra in preprosta. Maserji se lahko zanesejo tudi na celovit sistem podpore pri poslovanju, ki olajša in poenostavi administracijo ter prihrani marsikateri sivi las.

Ker razumemo pričakovanja maserjev, ki šele vstopate na trg, in tudi poznamo tveganja na začetku kariere, smo za njihovo premostitev razvili program masažne prakse. Z njim vam želimo olajšati začetek profesionalne poti in v čim krajšem času omogočiti redne dohodke iz masažne prakse.

Sodoben salon

Opis programa

Za izpolnitev cilja “Od 0 do 15 masaž na teden v 9 mesecih” sledimo teoriji življenjskega cikla strank:

Promocija → akvizicija → konverzija → ohranitev → nagrajevanje zvestobe → rast.

Vsaka od etap zahteva posebno pozornost in jasno strategijo izvrševanja. Poleg jasne strategije je za dosego želenih ciljev potrebna začetna investicija v obliki vloženega časa, energije in motivacije.

Za izpolnitev cilja 60 masaž na mesec je v času trajanja programa predvidenih približno 60 ur brezplačnih masaž in drugih promocijskih aktivnosti, katerih cilj je utrditi masažno prakso, povečati bazen strank in delež rednih obiskovalcev masažnih tretmajev, ki bo zagotavljal stabilen vir prihodkov.

Kako do več informacij o masažni praksi?

Ob predložitvi masaže s podpisom in ciljev maserja, vam podrobno predstavljamo 9-mesečni program, katerega namen je maserju pomagati, da v tem času dosežete zadani cilj od 0 do 15 masaž na teden.