Blog — masaža RSSPričelo se je z iskanjem prostora za masažo

Irena Božič je za bralce bloga opisala, kako je postala naša sodelavka: [Avtor fotografij: Maks Borštnar] Začelo se je ko sem iskala prostor za masažo. Na internetu sem zasledila oglas masažne prakse v masažni hiši. Pritegnilo me je, da si bom po tej poti morda olajšala začetek. Peter Borštnar me je povabil na razgovor, kjer mi je predstavil podrobnosti o projektu, masažne prakse. Za začetek sem ga zmasirala. Njegova ocena na masažo je bila, da se vidi da sem začetnica, ampak da "imam roko" oziroma občutek za masažo. Petrova potrditev je bila spodbuda, da sem se odločila za projekt masažne prakse, Peter pa je postal moj mentor. Bil je jesenski četrtek, ko sem sprejela prve stranke v salonu telo.si. Ta...Masažna praksa: Kako od 0 do 15 masaž na teden v 9 mesecih?

Z jasno zastavljenimi cilji in široko podporo uspeh ne more izostati. Kje poiskati svoje stranke? in Kako postati prepoznaven maser? sta vprašanji, na kateri vam v hiši maserjev telo.si pomagamo nati odgovora. Maserjem začetnikom na stežaj odpiramo vrata in vam pomagamo na začetku  poklicne poti: [ Avtorica fotografij: Virginia Vrecl ] Omogoča vam uporabo vrhunskih masažnih prostorov in ponujamo odlične pogoje za izvajanje masaž. Sistem spletnega naročanja poskrbi, da je rezervacija tretmaja hitra in preprosta. Maserji se lahko zanesejo tudi na celovit sistem podpore pri poslovanju, ki olajša in poenostavi administracijo ter prihrani marsikateri sivi las.Ker razumemo pričakovanja maserjev, ki šele vstopate na trg, in tudi poznamo tveganja na začetku kariere, smo za njihovo premostitev razvili program masažne prakse. Z...Za prijetnejši dan: Masaža doma

Nobena skrivnost ni, da je masaža odličen način za zmanjšanje stresa, odpravljanje bolečih vozlov v telesu in sprostitev. Seveda ima terapija usposobljenega strokovnjaka svoje prednosti, toda najbrž vam, razen če delite življenjski prostor s kvalificiranim maserjem, ti blagodejni dotiki zdaj niso dostopni. Kaj pa, če bi zmasirali svojega partnerja ali svojo partnerko?   Piše: Peter Borštnar Telesni dotik poglablja občutek bližine, intimnosti in zaupanja v odnosu. Partnerju sporoča vidim te, čutim te, s tabo sem, na varnem si. Najbolj čudovito je, da občutki delujejo obojestransko, na dajalca in prejemnika. Še več, vaš dotik ne bo zgolj masaža za lajšanje napetosti temveč boste z njim sporočili svojim bližnjim, kako nepogrešljivi in pomembni so. Kadar si vzamete čas za osebo z dotikom,...Ste že pripravljeni na masažo?

Ko se boste odpravili na masažno ali kozmetično storitev, si vzemite dovolj časa. Prosimo, bodite točni. Ob dogovorjeni uri vas bomo sprejeli in poskrbeli, da ob obisku salona ne boste srečali drugih strank.Kako dolga naj bo masaža?

90-minutni tretma začnem z masažo stopal, da vam pomagam sprostiti telo in umiriti misli. Nato postopoma ogrejem in zmehčam vaša tkiva, da se potem lahko natančneje posvetim problematičnim področjem.