Ste že pripravljeni na masažo?


Doslej ste bili navajeni, da so naša vrata bila odklenjena. Sedaj jih zaradi vaše zasebnosti zaklepamo, s čimer zagotavljamo tudi ohranjanje fizične distance. Točno ob uri, ko ste naročeni, jih pridemo odpret in vas sprejmemo v salonu.

Piše: Peter Brorštnar

Ko se boste odpravili na masažno ali kozmetično storitev, si vzemite dovolj časa. Prosimo, bodite točni. Ob dogovorjeni uri vas bomo sprejeli in poskrbeli, da ob obisku salona ne boste srečali drugih strank. 

Naročite se prek spleta

Bistvo našega dela je, da se med tretmajem posvetimo le vam. Pri tem nam lahko pomagate, tako da se masažo ali kozmetični tretma naročite v naprej prek spleta oziroma nas pokličete na 01 42 600 42.

Na spletu med razpoložljivimi termini izberite tistega, ki vam odgovarja. Nato vpišite svoje podatke in počakate na sporočilo s potrditvijo rezervacije.

Če v koledarju ne najdete ustreznega termina zase, nam pošljite sporočilo z želenim terminom, mi pa vam bomo kmalu odgovorili.

Ne veste, katerega maserja bi izbrali?

Če ste prvič pri nas lahko preverite reference maserja in njegovo oziroma njeno masažo s podpisom.

Spoštujemo vas in vašo zasebnost

Masažni salon telo.si zagotavlja veliko mero zasebnosti. Maserji v njem tudi redno skrbimo za higieno: pred vsakim tretmajem prostor očistimo, prezračimo in dezinficiramo opremo ter prinesemo sveže brisače. Če imate priljubljeno glasbo, ob kateri se sproščate, pa poskrbimo tudi za ta pomemben detajl.

Pred tretmajem maserju zaupajte svoje želje in namen obiska. Tegobe, ki se izražajo v obliki  zakrčenosti telesa izhajajo večinoma iz vaših skrbi, zato je odkrit pogovor z maserjem pred tretmajem zelo pomemben.

Kot maserji in terapevti smo zavezani k spoštovanju in varovanju vaše zasebnosti, zato je pogovor o vaših tegobah namenjen izključno izvedbe najprimernejšega tretmaja. 

Med tretmajem 

Maser se bo odločil za vrsto masaže in na vašo željo predlagal tudi masažno olje za aromaterapijo Tisserand Aromatherapy. 

Če imate alergijo, to povejte maserju, ki vam lahko namesto olja na osnovi oreščkov ponudi na primer takega iz grozdnih pešk.

Maser bo med masažo vesel vašega odziva, zato mu brez skrbi zaupajte svoje želje glede intenzivnosti masaže. Nikakor ne stiskajte zob in maserja opozorite, če bi bil njegov pritisk premočan. 

In še to: v salonu imamo toplo in poleg tega še veliko toplih odej za tiste najbolj zmrzljive.

Pomagajte nam poskrbeti za vas

Naše skrb je, da vam pomagamo pri razbremenitvi, odpravi napetosti in zakrčenosti ter da vam omogočimo kakšno urico stran od vaših obveznosti. Vi nam pri tem lahko pomagate tako, da na tretma pridete zdravi in ob dogovorjeni uri. V kolikor pa vam kaj prekriža načrte, vas lepo prosimo, da nas o tem obvestite vsaj en dan vnaprej.