Sprostitvena in preventivna masaža


Za higieno telesa, torej za to, da se dobro počutimo v svoji lastni koži je potrebno kar nekaj truda.

Masaža lopatic

Piše: Peter Borštnar

Kultura masaže je del – člen v skrbi za nemoten proces delovanja telesa, je droben del v celoti skrbi za naše dobro počutje. Masaža je torej lahko del preventive v našem vsakdanjiku. Preventivna oziroma sprostitvena masaža naj nam postane ritual.

RAZLOGI DA POSKRBIMO ZASE

Ne iščite izgovorov oziroma razlogov zakaj bi šli na masažo, preprosto privoščite svojemu telesu in tako sebi najboljše. Blagodejni učinki masaže so lahko nekaj kar lahko naštevamo in naštevamo. Dejstvo je, da vam lahko sprostitvena masaža, ki si jo privoščite sebi vsaj enkrat na tri tedne prinese sprostitev oziroma odnese marsikatero nevšečnost.

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je, da vam približamo masažo kot del rituala za vaše boljše zdravje in dobro počutje. A dejstvo je, da blagodejnih in koristnih učinkov masaže ne moremo neposredno izmeriti. To je tudi razlog, da se masaža pri posamezniku obdrži, saj se hkrati in vsakič znova razvija in povezuje z različnimi sprostitvenimi tehnikami ki nam lajša vsakodnevne stresne situacije.

UČINKI MASAŽE

Vaša koža, ki je naš največji organ postaja veliko bolj živa (elastična, topla, svilnata in obarvana). Napetosti, kot so npr. bolečine v vratu in med lopaticami popuščajo. Boljša se gibljivost, saj smo po masaži kot prerojeni, tako da bi kar 'poleteli'. Izboljša se spanec, zdi se nam tudi, da imamo 'lažje noge'. To pa so samo nekatera dejstva, ki so nam jih posredovale naše stranke.

NE ODLAŠAJTE

Ne čakajte, da vas useka v križu, kajti takrat je kar malo prepozno pa hkrati še boleče. Masaža naj vam postane del osebne higiene, zato čim prej poskrbite zase, da se boste v svoji 'koži' dobro počutili. In ko boste to dosegli, boste lahko tudi vi poskrbeli za druge. Obrnite se na nas, da naredimo nekaj za vas, kajti pomembno je, da energija med nami kroži. Pridite kar takoj, ne iščite razloga kaj bi bilo potrebno še postoriti.