Vzpodbuda maserjem


Se spomnite, kako je, ko se nečesa lotevamo prvič?
Peter Borštnar, maser in lastnik telo.si 

Piše: Peter Borštnar

Vsak začetek je težak. Ko se nečesa lotevamo prvič, nas pogosto prevevajo različna čustva. Navdušenost in entuziazem, nam dajeta zagon in motivacijo, da storimo prvi korak, medtem ko strah pred neuspehom vzbuja občutek negotovosti in poraja dvom. Velikokrat že samo prijazna beseda, pozitivna misel ali vzpodbuda pomaga razbliniti naše dvome, nas navda z optimizmom in pomaga, da ponovno ugledamo luč na koncu tunela.

Vzgajamo maserje

V masažnem salonu telo.si veliko pozornosti in aktivnosti namenjamo razvoju maserjev začetnikov, ki imajo veliko teoretičnega tehničnega znanja, mnogi pa v času izobraževanja ne izkusijo izzivov in zakonitosti iz realnega okolja. Te so pogosto skrivajo v mehkih veščinah, kot sta, na primer, komunikacija s strankami in vzpostavljanje na zaupanju temelječega odnosa. Ker razumemo izzive in potrebe maserjev začetnikov, smo se odločili razviti model so-delovanja, ki omogoča prenos maserskih znanj in veščin ter maserje opolnomoči za njihovo delo. Pri tem se maserji in maserke, ki so šele na začetku svoje poti, učijo od izkušenejših kolegov.

Zanima nas vaše mnenje

Zelo pomembno vlogo pri izpopolnjevanju mladih maserjev pa imate tudi vi, naše stranke. Izrednega pomena za mladega maserja so poleg dostojnega plačila tudi vaš odkrit komentar, pohvala in kritika. To maserjem omogoča, da pri svojem delu hitreje odkrijejo morebitne pomanjkljivosti ter tako masažno storitev izboljšajo. Iskren odnos med maserjem in stranko poveča tudi uspešnost tretmaja, saj maserji tako lažje odkrijemo razloge za vaše tegobe, jih odpravljamo ter vam ponudimo dober nasvet glede prihodnjih tretmajev, telesne drže ali vaj.

Ekipa telo.si teče na dolge proge. Želimo oblikovati skupnost maserjev, ki svoje delo opravljajo s strastjo in veseljem. Vam pa želimo ponujati le najbolj kakovostne masaže, da se boste radi vračali k nam. Zato maserjem začetnikom dajemo priložnost, da s svojo svežino in novimi pristopi - kadar jih tudi vi ocenite kot dobre - bogatijo paleto naših storitev.

Spoznajte našo ekipo in se naročite na madljevo masažo, ki jo izvajajo najmlajši člani in članice In ne pozabite jih pohvaliti, kadar boste z njihovo masažo zadovoljni, ali jih prijazno opomniti, če bi vas kakšna stvar zmotila. Saj veste - lepa beseda lepo mesto najde!