Posebna ponudba: Mandljeva masaža


Masaža, ki si jo lahko privoščite vsak teden.

Cena mandljeve masaže je € 39 za 70 minut je ugodna in zato privlačna za vse, ki si želite masažo privoščiti vsak teden.

Masaža s hladno stiskanim mandljevim oljem

Mandljeva masaža temelji na tehniki klasične masaže. Masiramo vas z naravnim hladno stiskanim oljem sladkega mandlja, pri čemer uporabljamo lahek do srednje močan pritisk.

Izvajajo jo maserji na izpopolnjevanju

Mandljeva masaža je del našega programa za izpopolnjevanje maserjev

Vabimo vas, da jim date priložnost za rast tudi vi; naj vam pokažejo svoje znanje, energijo in veselje do dela. Verjamemo, da boste z njimi izredno zadovoljni, saj smo kljub vsemu morali najprej mi pridobiti njihovo zaupanje, da so lahko sploh postali del naše ekipe.

Spoznajte Mašo, ki izvaja mandljevo masažo >

Poštena opomba

Pošteno je, da ste kot uporabniki naših storitev seznanjeni z nivojem znanja maserjev na izpopolnjevanju: vsi praktikanti so masažne tehnike osvojili v šolah in na tečajih, niso pa še imeli veliko priložnosti masirati v realnem okolju.

To nikakor ne pomeni, da vas bodo slabo zmasirali. Pred sprejemom na prakso smo jih namreč preizkusili in se prepričali, da dobro obvladajo tehniko. Z vašo pomočjo pa jim lahko omogočimo, da se priučijo dela v masažnem salonu, se naučijo komuniciranja ter spoznajo odnos med maserjem in stranko.