Nika


Veseli me, kadar lahko prispevam k boljšemu počutju strank.

Nika Gombač, maserka v salonu telo.si

Sem Nika Gombač, maserka s tremi leti izkušenj. Masažo razumem kot pomoč ljudem pri lajšanju njihovih težav, zato mi je v veliko veselje, če lahko s svojim delom pripomorem k boljšemu počutju in zdravju svojih strank.

Kot diplomirana delovna terapevtka pomagam ljudem različnih starosti pri rehabilitaciji po boleznih in poškodbah. Veselje do terapevtskega dela pa sem združila še s svojo strastjo do konjev, tako da izvajam tudi terapije s konjem za otroke z motnjami avtističnega spektra.

Moja znanja in izkušnje s področja masaže:

  • klasična švedska masaža
  • tradicionalna kitajska medicina (Tuina),
  • nevro-mišični taping,
  • trenutno pa obiskujem še bobath tečaj za odrasle z nevrološko simptomatiko.

Maserka Nika Gombač med delom

Moj izziv

Če smo pripravljeni prisluhniti, nam telo jasno in natančno sporoča, kaj potrebuje. Pri izvajanju masaže se želim naučiti ravno tega, saj je vsaka oseba nekaj posebnega in mi predstavlja izziv.

Želim pomagati ljudem, da njihovo življenje zopet dobi vrednost. Zato se pri masaži osredotočam na doseganje ravnovesja v telesu, boljšega počutja in lajšanja tegob, ki so povezane predvsem s sodobnim načinom življenja.

Mandljeva masaža

Masaža z mandljevim oljem brez dodatkov

Mandljeva masaža temelji na tehniki klasične masaže, pri kateri uporabljam naravno olje sladkega mandlja. Po dogovoru z vami oziroma glede na vaše tegobe pa ob klasični švedski masaži uporabim še kak drug prijem.

Cenik

Mandljeva masaža Cena vključuje DDV
70 min . . . 
€ 39,00

Naročanje

Na masažo pri meni se lahko naročite tukaj - izberite mandljevo masažo, moje ime in želen dan ter uro. Nato le še vpišete svoje podatke.